NE ARAMIŞTINIZ ?

HADSİZ BİDEN VE ERMENİ LOBİCİLERE CEVAP

4 Mayıs 2021 Genel

Bugün insanlık tarihi, alçak bir ithama ve mesnetsiz bir yalana bir kez daha şahitlik etti. Çünkü tarih sahnesinde var olduğu günden bugüne kadar kendinden olmayan halklara, başka coğrafyalarda yaşayan milletlere akıl almaz insanlık dışı vahşetler uygulayan, onları yeryüzünden yok etmeye, haritadan silmeye çalışan Amerika şimdi, tüm bu ahlaksız ve vicdansız tutum ve uygulamasını unutturmaya çalışmaktadır.

Nice katliamlar ve insanlık dışı vahşetlerin altında imzası olan, kendinden olmayan her topluluğa karşı soykırım suçu işlemekte mahir olan Amerika, bugün; sırf Türk ve İslam düşmanlığının gereği olarak tekrar Türk milletine ve tarihine karşı asılsız suçlamalarda bulunma yüzsüzlüğünü göstermekten imtina etmemiştir.

ABD başkanı Bunak Biden’in bu tutumu ancak işlemiş olduğu suçların ortaya çıkmasını istemeyen bir katil psikolojisidir. Bunak Biden de böyle bir psikolojinin gereğini göstermiştir.

Bunak Biden’in başında bulunduğu Amerika elinde bir milyondan fazla Müslüman Türk’ün kanı bulunan Ermeni örgütleriyle geçmişte de bir ve beraberdi, bugün de öyledir.

Tarih şahittir ki ABD; geçmişte Hınçak ve Taşnaksütyun terör örgütlerinin, son 50 yılın acımasız Asala terör örgütünün kurucusu olup, işlemiş olduğu tüm cinayetlerin destekleyicisi ve azmettiricisidir. Atalar ne güzel demiş “otu çek köküne bak” diye. Amerikan’ın geçmişte desteklediği Ermeni terör örgütleri vasıtasıyla topraklarımızı bölüp, parçalamak ve taksim etmek senaryosu bugünde devam etmektedir. PKK dâhil her terör örgütünü destekleyen Amerika, bugünde Azerbaycan ve Türkiye üzerinde büyük Ermenistan hayallerini gerçek kılmak isteyen Ermenistan’ı siyasi anlamda bir kez daha destekleyerek kışkırtmaya ve şımartmaya devam etmiştir.

Milletimize ait güzel bir atasözümüz vardır. “İtin ahmağı, gayganagdan (omletten) pay bekler.” Gerek uluslararası ilişkilerde bizi zayıflatmak ayrıca Türk milletini ve tarihini soykırımcı olarak tanınmasını sağlamak isteyen ABD ve bir kısım Batılı ülkeler, omletten boşuna kendilerine pay düşeceğini zannetmesinler. 

Son söz olarak ilan ediyoruz ki; tarih boyunca işlemiş oldukları Soykırım suçlarını örtbas etmek, acıları ve akan gözyaşlarını unutturmak, kendinden olmayan her kesime uyguladığı vahşet ve şiddeti hafızalardan uzak tutmak sadece ABD’nin bunak başkanı Joe Biden ve Ermeni lobisinin uşaklığını yapan kongre üyeleri ve senato üyelerine yakışan davranıştır. Çünkü kendilerinden öncekiler de bu ahlaksız siyasi anlayışın esiriydiler.

Biz unutmadık ve unutmayacağız. Masum insanlarımızın ve şehit Diplomatlarımızın kanları daha kurumamışken, Türk tarihine ve Türk Milletine karşı "Soykırım" ifadesini yakıştırmak küstahlık ve alçaklıktan başka bir şey değildir. Türk Milletini ve Devletini sözde soykırım ile suçlayanlar önce kendi kirli geçmişleriyle yüzleşmek zorundalar. Özellikle kelime oyunlarıyla dolu bir metni dünya kamuoyuna sunmak, Atom Bombasını acımasızca kullanarak bir milleti yok etmeye çalışan ABD'den başka kimseye yakışmaz. Anadolu’da bir milyondan fazla masum insanımızın katledildiğini ve Ermeni çetelerce diri diri yakılarak toplu mezarlara konulduklarını görmezden gelenler, insanlıktan bihaber çakal sürüleridir.

Vietnam’da 4 milyon, Kore’de 3 milyon, Kamboçya ve Laos’ta 1 milyon, Afganistan’da 1.5 milyon, Irak’ta 1 milyon, Hiroşima ve Nagazaki’de 350 bin,   Amerika’da 15 milyon Kızılderili’yi katletmiş ABD ve bunak Biden zihniyeti yüce Türk Milletine asla tarihi ders veremez.

Hocalı soykırımını görmek istemeyen Ermeni Lobiciler. Daha yenilerde,   İkinci Karabağ Savaş’ında Ermeni Ordusunun Gence’ye attığı balistik füzeleri de mi görmezden geliyorsunuz? Sizin kokuşmuş zihniyetiniz, Ermeni Lobisine uşaklığını yaptırdığınız kongre üyeleri ve Senato üyeleri de iyi bilmektedir ki,  Türk Milleti tarihinin hiç bir döneminde soykırım yapmamıştır. Tam aksine soykırıma uğramıştır. Kapalı kapılar ardında kurgulanmış kirli açıklamaları, tarihi gerçekliği olmayan bu nesnetsiz kararın düşmanlık güden amacını ve alçakça emellerin neye hizmet ettiğini iyi bilmekte ve bu küstah açıklamayı şiddetle kınamaktayız.

 

Prof. Dr. Aygün ATTAR

Türkiye Azerbaycan Dostluk İşbirliği ve Dayanışma Vakfı Başkanı

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Güvenlik ve Dış Politikalar Kurul Üyesi


E-Bülten Üyeliği Yenilikler ve gelişmelerden haberdar olmak için e-bültene üye olun.