NE ARAMIŞTINIZ ?

Prof.Dr. Elmir BAYRAMOĞLU ve Prof. Dr. Adil ALLAHVERDİYEV TADİV Başkanı; Prof.Dr. Aygün ATTAR’I vakfımızın merkezinde ziyarette bulundular

3 Mart 2020 Genel

Prof. Dr.Adil ALLAHVERDİYEV, tıp doktoru ve aynı zamanda Türkiye Aşı Kurulu üyesidir. Kendisinin Milli aşı geliştirilmesi konusunda ciddi çalışmaları bulunmaktadır. Tıbbi Mikrobiyoloji ve Parazitoloji Uzmanı Prof. Dr. Adil Allahverdiyev İSTANBUL-Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Kimya Metalürji Fakültesi Biyomühendislik Bölümü Öğretim Üyesidir.

Prof.Dr. Elmir  BAYRAMOĞLU Adıyaman Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Öğretim Üyesidir, 82. Yıl Devlet Hastanesi Genel Cerrahi uzmanıdır ve aynı zamanda Cerrahi Tıp Bilimleri Bölüm Başkanı ve 6.dönem koordinatörüdür. Türkiye ve Azerbaycan Ulusal Cerrahi Dernekleri, Ulusal Endoskopik-Laparoskopik Cerrahi Derneği üyesi ve  Avrasya Gastroenteroloji Derneği kurucu üyelerindendir.

  03.03. 2020 Salı günü Prof.Dr. Adil ALLAHVERDİYEV ve Prof.Dr. Elmir  BAYRAMOĞLU Tadiv Başkanı Sayın Prof.Dr. Aygün ATTAR’I vakıf merkezinde ziyart ederek vakfımızı onurlandırdılar.


E-Bülten Üyeliği Yenilikler ve gelişmelerden haberdar olmak için e-bültene üye olun.